Седем камери от морския град излъчващи в реално време. От тях можете да разберете, какво е времето в Приморско. Kамери за видеонаблюдение са на ключови места  и следят денонощно за сигурността на жителите и гостите на Приморско.

Приморско разполага с модерна видеотехника, която следи за времето и за спазване на обществения ред в морския град. Камерите излъчват денонощно онлайн картина от центъра, пристанището и северния подход в Приморско. Едната е насочена към площада (пред сградата на Общината), а другата към амфитеатъра. Три камери „гледат” към пристанището, крайбрежната алея и южния плаж. Две са монтирани и на северен подход.

Денонощното видеонаблюдение осигурява по-голяма сигурност на жителите и гостите на курорта, като следи за евентуални безредици. Те  информират и желаещите да посетят морския курорт за метеорологичните условия и интензитета на туристопотока.  В обхвата на някои от камерите попада и част от самата плажна ивица.

Приморско разполага и с камери сървърът, на които е позициониран в сградата на РУ – Приморско. Това помага на местната полиция да разкриват голяма част от престъпленията през летния сезон.

Камера от централна градска част на Приморско

Камера от амфитеатъра на Приморско

Камера от северния подход на Приморско

Камера от подхода на северния плаж на Приморско

Камера от пристанището на Приморско

Камера от пристанището с поглед към южния плаж на Приморско

Камера от крайбрежната алея на Приморско

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0