Община Приморско се представя на Ваканция и СПА Експо

Община Приморско и тази година се представя с  атрактивен щанд на международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“, която се провежда  в София от 13  до 15 февруари.
За поредна година морската община взема  участие във водещото за страната  туристическо  събитие, което събира на едно място голяма част от представители на бранша. В него се включиха повече 368 фирми изложители от 20 държави. Над 20000 посетители ежегодно проявяват интерес към „Ваканция и СПА Експо“.
Община Приморско се представя на самостоятелен щанд, където посетителите могат  да се запознаят с рекламни материали, показващи чистото море, красивите плажове, живописната природа, древната история, еко пътеките и културните и спортни събития.

За първа година към традиционните за общината рекламни материали  се добавя и  специализирана брошура, целяща да популяризира ежегодният симпозиум провеждан в село Ясна поляна „Скулптура в дърво“. Симпозиумът  се провежда вече 36 години и е емблематичен за китното приморско селце.
На изложението се провеждат редица срещи и разговори с представители на туристически агенции и потенциални посетители, които биват запознавани с възможностите за почивка в община Приморско.
Атрактивен макет на лодка, позициониран на морски изглед, привлича посетителите и желаещите да се възползват от възможността за снимки не са малко.

Тази година Министерството на туризма избра да постави на своя щанд тракийското светилище Бегликташ, което за пореден път показва значимостта на обекта и важността от продължаване на развитието му, като туристически обект, не само в национален, а и в международен план.

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0